Χωρίς Μπεχαράνο και Ασίγκμπα με Παναθηναϊκό η Λαμία



ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΠΛΑΖΙΤΣ

Δίχως τους Μπεχαράνο, Ασίγκμπα και τον τιμωρημένο Σκόνδρα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό η Λαμία τη Δευτέρα (21/01, 19:00). Επέστρεψε στην αποστολή ο Μπλάζιτς.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό (21/01, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους εξής: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Εκτός έμεινε ο Ντάνι Μπεχαράνο λόγω ίωσης, ο Μαρκ Ασίγκμπα, που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, καθώς και ο τιμωρημένος Σκόνδρας, που θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη