Νίκος Σταυρογιάννης: Όλα τα μηχανήματα του Δήμου μας, της ΔΕΥΑΛ και μισθωμένα εκχιονιστικά οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που περιμένουμε


Όλα τα μηχανήματα του Δήμου μας, της ΔΕΥΑΛ και μισθωμένα εκχιονιστικά οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που περιμένουμε. Κάναμε ήδη νέα προμήθεια αλατιού και άμμου και οι χειριστές μας βρίσκονται σε επιφυλακή. 

Μόλις αυτά εκδηλωθούν, καλό είναι να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, στα αυτοκίνητα μας να κάνουμε υποχρεωτικά χρήση αλυσίδων, να αποτρέπουμε στους ηλικιωμένους να κυκλοφορούν χωρίς λόγο και μόλις η θερμοκρασία κάνει βουτιά προς τα κάτω ας αφήσουμε και καμία βρύση ελαφρώς ανοιχτή.

Τελευταίο και πιο σημαντικό, είναι η ψυχραιμία και η απαραίτητη συνεργασία μεταξύ δημοτών και των Υπηρεσιών μας, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να παρέμβουν αποτελεσματικά, σε κάθε γειτονιά της πόλης αλλά και στις τοπικές μας κοινότητες.

Νίκος Σταυρογιάννης



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη