Παναθηναϊκός: «Τρέχει» για τον επαναληπτικό με τη Λαμία ο Ινσούα


Μία φλεγμονή έχει αποκομίσει ο Εμάνουελ Ινσούα μετά τον αγώνα με την Ξάνθη και «τρέχει» για να προλάβει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο Αργεντίνος αμυντικός υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε μαγνητική στο ΥΓΕΙΑ μετά από κάκωση στο δεξί γόνατο που αποκόμισε από το ματς με την Ξάνθη. Η μαγνητική έδειξε φλεγμονή των μαλακών μορίων  με συλλογή υγρού στην περιοχή του χήνειου πόδα.

Ο παίκτης των πράσινων θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα γίνεται καθημερινή αξιολόγηση. Υπενθυμίζεται πως σε κάθε περίπτωση στο προσεχές ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή λόγω τεσσάρων καρτών και άρα «τρέχει» για να προλάβει τον επαναληπτικό με την ομάδα της Φθιώτιδας για το Κύπελλο την άλλη Πέμπτη.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη