Επίσκεψη της Ενορίας Ζηλευτού στο Γηροκομείο Σπερχειάδος


         Επισκέψεις  αγάπης δέχεται καθημερινά το Γηροκομείο Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος» από Ιερείς,   Μέλη  Εκκλησιαστικών Συμβουλίων διαφόρων  Ενοριών  αλλά και από πιστούς,  οι οποίοι επισκέπτονται το Ίδρυμα, κάνουν συντροφιά στους Γέροντες, ανταλλάσουν ευχές για καλή Χρονιά και προσφέρουν τα υλικά τους δώρα για τις ανάγκες του Γηροκομείου.

          Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου  το απόγευμα , το Γηροκομείο  επισκέφθηκαν ο Αρχιμ. π.  Δαυίδ Νεγιάννης Εφημέριος της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Ζηλευτού με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και πιστούς της Ενορίας. Συνομίλησαν με τους τροφίμους και το προσωπικό και κατά τη διάρκεια του κεράσματος που προσφέρθηκε στην τραπεζαρία του Ιδρύματος μαζί με τις ευχές τους για καλή χρονιά αντάλλαξαν απόψεις για αρκετά θέματα.

           Επίσης προσέφεραν για τις ανάγκες του Ιδρύματος τρόφιμα και απορρυπαντικά.

          Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχαριστεί θερμά όλους για την αγάπη και την στήριξη που προσφέρουν σε όλα τα  Ιδρύματα της Μητροπόλεως και εύχεται το ανατείλαν έτος 2019 να φέρει υγεία, καρποφορία και Θεία Ευλογία σε όλους.


www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη