Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στην ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας


          Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  το απόγευμα η Εκδήλωση  κοπής της Αγιοβασιλόπιτας στην Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας.

          Πολλοί ήταν οι πιστοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και προσήλθαν στον φιλόξενο ενοριακό πνευματικό κέντρο. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και η κ. Ηρώ Μπογδάνου πρόεδρος του συλλόγου «ο άγιος Ηρωδίων» με μέλη του Συλλόγου. Αρχικά ο Προϊστάμενος της Ενορίας π. Χρήστος Τσιλοφύτης ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχαριστώντας τους εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την παρουσία τους καθώς και για την ενίσχυση στο έργο της αποπερατώσεως των εργασιών του Ναού, ευχόμενος πλουσία τη χάρη της Αγίας Σοφίας στη ζωή τους . Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται τα εξωτερικά επιχρίσματα του Ναού.  Ακολούθως το  τμήμα παραδοσιακών χορών της Ενορίας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδος και τέλος πραγματοποιήθηκε δωροκλήρωση.

       Στο τέλος της εκδηλώσεως όλοι αποχώρισαν ευχαριστημένοι, εκφράζοντας την χαρά τους για την όμορφη ευκαιρία που είχαν της επικοινωνίας.








www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη