Χάβος: «Μπράβο στον μικρό μας τερματοφύλακα»


Τα εύσημα στον Παναγιώτη Κατσίκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη από τον τεχνικό της Λαμίας

Στην παρουσία του Παναγιώτη Κατσίκα στάθηκε ο Μάκης Χάβος, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη.

Ο τεχνικός της Λαμίας συνεχάρη όλους τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ είπε ότι «θα είναι δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτούς και για εμάς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος: «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και χαρά. Και επίσης να μην ξεχάσω να ευχηθώ περαστικά στον φίλο μου τον Γιώργο (σ.σ. Δώνη) για τη μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι που είμαι σίγουρος ότι ήταν ακόμα καλύτερο, αν ο αγωνιστικός χώρος βρισκόταν σε φυσιολογικά επίπεδα, διότι και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα, η οποία έχει αρχές στο παιχνίδι και προσπαθεί να έχει ανάπτυξη από τον τερματοφύλακα, όπως κι εμείς. Θεωρώ ότι στο α’ ημίχρονο η Λαμία ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό.

Χάσαμε μια κλασική ευκαιρία με τον Επστάιν για να κάνουμε το 1-0. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε μια ευκαιρία από στατική φάση και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.

Στο β’ ημίχρονο συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και θεωρώ ότι δίκαια προηγηθήκαμε 1-0. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο που είναι φυσιολογικό, επειδή έχανε 1-0 και δημιούργησε 1-2 ευκαιρίες που θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα ήταν κρίμα κι άδικο για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με τον Άρη, όπως και να πω μπράβο στον μικρό μας τον τερματοφύλακα, γιατί η Λαμία, ξέχωρα ότι κέρδισε το παιχνίδι, κέρδισε κι έναν παίκτη.

Όπως θα δώσω συγχαρητήρια και στον προπονητή τερματοφυλάκων, που έχει καταφέρει να έχει τέσσερις τερματοφύλακες σε ετοιμότητα.

Είναι σημαντικό όταν παίζεις δύο ματς και το πρώτο είναι στην έδρα σου, να μην δεχθείς γκολ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της γίνεται ακόμα καλύτερη.

Αλλάζει σχηματισμούς μες στο παιχνίδι και είναι δουλεμένη από τον προπονητή. Έχει καλούς παίκτες, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτούς και για εμάς».

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη