-->

Με χιόνι, με βροχή, με καλή μέρα, με αναπληρωματικούς παίχτες... η Λαμία πάντα κερδίζει τον Παναθηναϊκό


Η Λαμία στους "8" του Κυπέλλου, 4-2 στα πέναλτι τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός και Λαμία οδηγήθηκαν στα πέναλτι, εκεί που από πλευράς "πράσινων" οι Κάτσε και Κουρμπέλης αστόχησαν και οι ψυχραιμότεροι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση με 4-2 (1-0 κανονική διάρκεια). Οι Λαμιώτες αποκλείουν το "τριφύλλι" από το Κύπελλο για δεύτερη σερί σεζόν.

Η Λαμία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν ψυχραιμότερη στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στους "8" με σκορ 4-2. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Εμμανουηλίδη στο 83', αλλά από εκεί πέρα δεν κατάφεραν την ανατροπή.

Βέβαια, πέρα από τους Κουρμπέλη και Κάτσε που αστόχησαν στα πέναλτι, μοιραίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Νίκος Βέργος. Ο φορ του Παναθηναϊκού στο 120' έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του, αλλά δεν κατάφερε ενώ ήταν ολομόναχος να πλασάρει τον Μελίσσα καθώς τον πρόλαβε ο εξαιρετικός Ασίγμπα και σταμάτησε την προσπάθειά του με όμορφο τάκλιν.


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Ακρίβος, Χρηστάκογλου

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (79' Βέργος), Κάτσε, Χατζηθεοδωρίδης (46' Κουρμπέλης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (67' Εμμανουηλίδης), Μακέντα

Λαμία (Μ. Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος (53' Βάντερσον), Αντέτζο, Καρυπίδης, Καραγκούνης (71' Επστάιν), Καραμάνος, Ρόμανιτς, Καμπασόλ (72' Πλιάτσικας), Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης

Γκολ: 83' Εμμανουηλίδης
Κάρτες: 91' Σκόνδρας, 102' Μπουλούλης, 121' Καρυπίδης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->