Γιατί όλοι ξαφνικά ενδιαφέρονται να γίνει η Λαμία καλύτερη πόλη?


Με χαρά βλέπουμε τις τελευταίες μέρες ότι ανακοινώνονται μεγάλα έργα από τους φορείς της Λαμίας για αναπλάσεις δημόσιων χώρων, πλατειών, κατασκευές αθλητικών γηπέδων ή εγκαταστάσεων, δημιουργία μουσείων, κολυμβητηρίων και ούτω καθεξής.

Ανεξάρτητα όλοι οι φορείς της πόλης μας μηδενός εξαιρουμένου κάναν και μια τέτοια ανακοίνωση τον τελευταίο καιρό. 

Η ιστοσελίδα μας kaliterilamia.gr είναι ένας χώρος που προβάλλει τα προβλήματα της πόλης μας καθώς και τα θέματα που είναι άξια θαυμασμού κάνοντας την πόλη μας καλύτερη.

H kaliterilamia.gr είχε εντοπίσει πρώτη εδώ και χρόνια τα προβλήματα που υπάρχουν στη Λαμία τα οποία δημοσίευσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Η αντίδραση των φορέων της πόλης μας ήταν αδιάφορη.

Απορία προκαλεί το γεγονός γιατί τόσο καιρό από τους φορείς της πόλης μας δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για την επίλυσή τους παρά μόνον τώρα που έρχονται εκλογές.

Ευχόμαστε αυτά που λένε τώρα να τα κάνουν πράξη μετά.

Μέχρι τώρα πάντως δεν συμβαίνει να συμφωνεί το πριν (εκλογές ).... και το μετά (εκλογές )...

------------------------------------

(Τις ανακοινώσεις των φορέων καθώς και τις δικές μας επισημάνσεις για τα προβλήματα στη Λαμία μπορείτε να τις βρείτε στο ηλεκτρονικό αρχείο του kaliterilamia.gr)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη