Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συνεχίζει να επιμένει ψηφιακά...


Συνεχίζουμε να επιμένουμε ψηφιακά... Μαζί με τα μέλη μας διαμορφώνουμε σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες με σκοπό την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων & υπηρεσιών...

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες – ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop)» στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, έγινε συζήτηση και αναφορά για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, αναλύθηκε διεξοδικά η διαδικασία onlineπροβολής των τοπικών προϊόντων & επιχειρήσεων, καθώς και η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα στα μέλη του να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop και να προβούν σε ηλεκτρονικές πωλήσεις. Μέσα από τη διασυνδεδεμένη ηλεκτρονική αγορά του directmarket, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, να διασυνδεθεί με την τοπική και πανελλαδική αγορά.

Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλής εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης.




Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη