Χάβος: «Όλη η Ελλάδα βλέπει πού ανήκει η Λαμία»


Ο Μάκης Χάβος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως είναι σαφές πως η Λαμία ανήκει στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Η σπουδαία επιτυχία της Λαμίας (1-0) επί του Παναθηναϊκού «ανάγκασε» τον προπονητή των Φθιωτών να συγχαρεί τους παίκτες του, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο καλύτερα από κάθε άλλο παιχνίδι φέτος στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Λαμίας στη συνέντευξη Τύπου: 

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Νομίζω ότι ο βαθμολογικός πίνακας λέει ψέματα. Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι η θέση της Λαμίας δεν είναι αυτή που πρέπει. Κάναμε το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο στη σεζόν. Σε αυτό βοήθησε και ο Παναθηναϊκός, γιατί προσπαθεί να παίξει και έγινε ανοιχτό παιχνίδι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μπερτολιο. Μετά τα παιδιά θέλησαν να κρατήσουν το σκορ, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και έβαλε επιθετικούς αλλά τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη.Για τους τραυματισμούς του Μπλάζιτς και του Μπερτόλιο: Ο τραυματισμός του Μπλάζιτς είναι ανησυχητικός αλλά θα το δούμε αύριο. Του Μπερτόλιο ήταν θέμα κούρασης.

Για τις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού: Και οι δύο νίκες ήταν σημαντικές. Όταν νικάς μία μεγάλη ομάδα που παίζει καλή μπάλα και μάλιστα δύο φορές σε λίγες μέρες, δείχνει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ στην έδρα μας το Κύπελλο, μας ενδιαφέρει ο θεσμός. Όμως, τα παιχνίδια απέχουν λίγες μέρες και πρέπει να τις διαχειριστούμε».

www.gazzetta.gr
Από το Blogger.