Ο Φάνης Σπανός «επιμένει» διαδικτυακά


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ανακοίνωσε τη νέα ιστοσελίδα του συνδυασμού του «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας». Ο Φάνης Σπανός «επιμένει» διαδικτυακά

Εκτός από την ιστοσελίδα epimenoume2019.gr, στην οποία μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να μαθαίνει τα νέα για τις δράσεις του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, δημιουργήθηκε κανάλι στο Youtube και σελίδα στο Facebook.

To www.epimenoume2019.gr που είναι ήδη στον «αέρα» αποτελεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν που ψηφίζουν, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια.

Ο Φάνης Σπανός στην πρώτη του δήλωση μέσα από το κανάλι του στο Youtube:



Σας γράφω από καρδιάς για την απόφαση μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Διεκδικώ μια θέση ευθύνης που απαιτεί δύσκολες αποφάσεις και σκληρή προσπάθεια, αλλά το πάθος μου για τη Στερεά Ελλάδα, αυτόν τον μοναδικό και αγαπημένο τόπο, δε μου επέτρεψε καμία άλλη σκέψη. Από το ξεκίνημά μας, το 2014, δουλέψαμε πολύ. Με όρεξη, όραμα και πρόγραμμα. Και αυτά που καταφέραμε μεγαλώνουν το αίσθημα ευθύνης που νιώθω απέναντι σε όλους εσάς.

Έκρινα ότι δε μας επιτρέπεται να αφήσουμε όλες αυτές τις προσπάθειες να πάνε χαμένες και η Περιφέρειά μας να ξεκινήσει από το μηδέν προς το άγνωστο. Και πως -αντίθετα- πρέπει να πάρουμε την απόφαση να αυξήσουμε τους ρυθμούς και να θέσουμε ακόμα ψηλότερους στόχους. Η επιλογή φάνηκε αυτονόητη. Η Στερεά Ελλάδα δεν έχει περιθώρια να κάνει βήματα πίσω. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο χαμένο χρόνο. Η πρόοδος είναι, πια, μονόδρομος.

Οι μεγάλες υποσχέσεις δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο. Προτιμώ να υπηρετώ την αυτοδιοίκηση με τη λογική του μηχανικού: «αν έχουμε γερές βάσεις, σωστό σχέδιο και δουλέψουμε με αφοσίωση, τότε θα έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.» Έτσι θέλω να πορευτούμε και για το μεγάλο μας σπίτι, την Στερεά Ελλάδα. Και πραγματικά, εδώ έχουμε σωστές βάσεις, έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο και, το κυριότερο, είμαστε έτοιμοι για σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε μαζί το μέλλον της Περιφέρειας, όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε.

Δεν ξεκινούμε από το μηδέν. Έχουμε πετύχει ήδη πολλές και σημαντικές νίκες. Νίκες που, όμως, δε μας αρκούν και σίγουρα δε μας χορταίνουν. Αλλά μας δίνουν νέα όρεξη και νέους λόγους να επιμένουμε. Να επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας! 

Φάνης Σπανός - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη