Παναθηναϊκός: Εφτασε στη Λαμία ο Γιώργος Δώνης


Από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στη Λαμία για το αποψινό (7:30) ματς του Παναθηναϊκού με την τοπική ομάδα για το πρώτο ματς στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης από το νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ταξίδεψε οδικώς στη Φθιώτιδα και ενσωματώθηκε με την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού (7:30) ματς με τη Λαμία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρέμενε εμπύρετος την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη το πρωί ήταν σαφώς καλύτερα με συνέπεια να πάρει εξιτήριο για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του.

Ενα μικρό ενδεχόμενο να παρακολουθήσει το ματς από «μπουθ» του ΔΑΚ Λαμίας υφίσταται αλλά το πιθανότερο είναι να καθίσει κανονικά στον πάγκο των «πράσινων» ενώ είναι δεδομένο ότι θα δώσει αυτός τις οδηγίες στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη του ματς. 

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη