Εγκαινιάστηκε χθες στη Λαμία η έκθεση φωτογραφίας του Άρη Πιπέλια, με τίτλο «Ανατολικά της Ανθήλης – Απ’ τη φύση στην τέχνη, απ’ την τέχνη στη φύση»


Εγκαινιάστηκε χθες η έκθεση φωτογραφίας του Άρη Πιπέλια, με τίτλο «Ανατολικά της Ανθήλης – Απ’ τη φύση στην τέχνη, απ’ την τέχνη στη φύση», που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων και η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας. 

Ο Άρης Πιπέλιας αποτύπωσε μέσα από τη δική του ξεχωριστή «φωτογραφική» ματιά ένα εφήμερο σύμβολο, το σκιάχτρο, να στέκει όρθιο ως γλυπτή δημιουργία της λαϊκής φαντασίας στους ορυζώνες της Ανθήλης. 

Θερμά συγχαρητήρια για όλο το σπουδαίο του έργο καθώς και για όλα όσα προσφέρει στις τέχνες και τον πολιτισμό.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019 και θα είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. και Τετάρτη απόγευμα από 6.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.










Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη