-->

Πλατεία Πάρκου: Λαμπάκια, χιόνια και… Μακέτες


Μόνη σταθερή αξία… η νεραντζιές. Τα δέντρα που φωτίστηκαν, σκεπάστηκαν από χιόνι και στη συνέχεια έγιναν ζωγραφιά σε κάποια μακέτα.

Μια πολύπαθη πλατεία…

Η πλατεία πάρκου της πόλης μας τον τελευταίο μήνα τα είδε όλα. Είδε να ξεχύνονται ποταμοί δηλώσεων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ άδειασαν τις τσέπες του δήμου (τις τσέπες μας) κατά 130.000 ευρώ περίπου και που στη συνέχεια έζησε στιγμές απείρου κάλους με το χιόνι να την έχει σκεπάσει και με τους αρμόδιους να την ξεχιονίζουν κάθε λίγο, άσχετα αν οι γειτονιές της πόλης παρέμεναν κουκουλωμένες και σε αρκετές περιπτώσεις, αποκλεισμένες από το χιόνι και τον πάγο.

Τελευταίο «χτύπημα» η μακέτα της ανάπλασης της πλατείας. Μια μακέτα αξιοπερίεργη τόσο ως προς πολλά στοιχεία της που παραπέμπουν σε προχειροδουλειά (δεκάδες προβληματικά στοιχεία) όσο και ως προς τον χρόνο δημοσίευσής της, καταμεσής δηλαδή μιας μακράς προεκλογικής περιόδου.

Μόνη σταθερή αξία… οι νεραντζιές. Τα δέντρα που φωτίστηκαν, σκεπάστηκαν από χιόνι και στη συνέχεια έγιναν ζωγραφιά σε κάποια μακέτα, που μάλλον εξυπηρετεί μια facebookική αδράνεια των τελευταίων ημερών από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Βλέπετε είχε προηγηθεί ατυχές post του δημάρχου Λαμίας κ. Σταυρογιάννη αναφορικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις και μάλιστα με φωτογραφία του Γοργοπόταμου που απαντάται σε δημοσίευμα του γνωστού φιλοκυβερνητικού blog “Documento”. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το αντίστοιχο link : https://www.documentonews.gr/article/kai-fwtia-ston-gorgopotamo που προφανώς δεν είχε την προσδοκώμενη απήχηση.
Και τώρα σειρά έχει τι ;

Ο τσολιάς μήπως ; Άλλη πλατεία ; Εκτός και αν περιμένουμε και νέα χιονόπτωση γιατί τα «λαμπάκια έσβησαν» και ο Μάιος είναι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->