Παναθηναϊκός: Σκέψεις για αίτημα αναβολής με Λαμία αν αυξηθούν τα κρούσματα γρίπης


«Νοσοκομείο» είναι ο Παναθηναϊκός λόγω γρίπης και αν τα κρούσματα αυξηθούν είναι πιθανό οι «πράσινοι» να ζητήσουν αναβολή για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη στη Λαμία την τοπική ομάδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ωστόσο το νέο έτος δεν ξεκίνησε καλά για τους «πράσινους» με... κύμα γρίπης να έχει «χτυπήσει» το Κορωπί.


Χθες 9 παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν εκτός λόγω της γρίπης, με τους Μπουζούκη, Οικονόμου και Θεοχάρη να παραμένουν στο νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη και ο Γιώργος Δώνης.

Σε περίπτωση που η κατάσταση χειροτερέψει και υπάρξουν νέα κρούσματα τότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται να ζητήσουν αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, καθώς η ομάδα δεν θα μπορεί να συμπληρώσει καλά-καλά 11αδα.

Να σημειωθεί πως υπάρχει ανησυχία για τους Κάτσε, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάννη, Δώνη, Τζανδάρη και Μακέντα οι οποίοι εμφάνισαν συμπτώματα, με τον Ιταλό να είναι ούτως ή άλλως νοκ άουτ για το ματς Κυπέλλου.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη