Αδικία για τη Λαμία: Το γκολ του Επστάιν που ακυρώθηκε (VIDEO)


Ο Ντένις Επτσάιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού στο 31', αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Γερμανός εξτρέμ της Λαμίας διαμαρτυρήθηκε έντονα. Δείτε τη φάση που προκάλεσε αντιδράσεις. (VIDEO)

Στο 31ο λεπτό του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου, σημειώθηκε φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Επστάιν.

Ο Γερμανός εξτρέμ της Λαμίας καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήγε πάνω στη μπάλα για να δώσει συνέχεια. Τελικά άφησε τον Σωκράτη Διούδη να εκτελέσει, αλλά ο Αφρικανός κλώτσησε την μπάλα προς το μέρος του και ο Επστάιν που ήταν δίπλα του, την πήρε και την έστειλε στα δίχτυα.

Ο διαιτητής δεν μέτρησε το τέρμα, ενώ ο Επστάιν άρχισε να διαμαρτύρεται, εκτιμώντας ότι με το να ακουμπήσει τη μπάλα ο Κουλιμπαλί, του έδωσε το δικαίωμα να την πάρει, να περάσει τον Διούδη και να σκοράρει. Δείτε τη φάση:


www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη