Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την νίκη με την ΑΕΛ 2-1 με ανατροπή


ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ 2-1 με ανατροπή

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Λαμία, το βράδυ της Κυριακής 24/2 στο ΔΑΚ της πόλης, μιας και με ανατροπή επικράτησε της Λάρισας, με σκορ 2-1.

Στο 10′ έγινε το 0-1, όταν ο Ντέλετιτς, έβγαλε δεξιά στον Μπέρτο και αυτός με δεξί σουτ σκόραρε για την ομάδα του. Στο 20′ κέρδισε πέναλτι η Λαμία με τον Πίτι να ανατρέπεται από τον Καρανίκα. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Κρίστινσον και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-1, με τον Ασούμπρε να βγάζει τετ α τετ τον Μπερτόγλιο, ο οποίος νίκησε τον Κρίστινσον.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος (42′ Μπλάζιτς λ.τρ.), Μπεχαράνο, Πίτι (70′ Βασιλαντωνόπουλος), Ασούμπρε, Μπερτόγλιο. Καραμάνος(88′ Τσούκαλος).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας (84′ Ζίβκοβιτς), Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Μπέρτος, Μιλισάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς (60′ Μπαργκάν), Νούσιος (67′ Σικάβκα), Ντέλετιτς, Νούνιτς.


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη