20.000,00 ευρώ θα στοιχίσει στο Δήμο Λαμιέων η διαφημιστική προβολή των εκδηλώσεών του την περίοδο των απόκριων


Ο ∆ήµος Λαµιέων διοργανώνει την ̟περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2019 ̟ πλήθος δραστηριοτήτων ̟που αφορούν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019» καθώς και «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2019». Επιπλέον µε αφορµή τον εορτασµό της ̟παγκόσµιας ηµέρας της γυναίκας διοργανώνει εκδηλώσεις-αφιέρωµα στη Γυναίκα µε τίτλο «ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» από τις 14 – 22 Μαρτίου 2019, εκδηλώσεις σε συνδιοργάνωση µε άλλους φορείς, ενώσεις, συνδέσµους, οµίλους της ̟περιοχής µας, αλλά και εκδηλώσεις ̟προβολής των δοµών του, ∆ήµου όπως το ∆ηµοτικό Ωδείο, η Φιλαρµονική, η Πινακοθήκη , το Λαογραφικό Μουσείο κ.λ.π. Για την πραγµατοποίηση των ̟παραάνω εκδηλώσεων είναι απαραίτητη η ενηµέρωση των δηµοτών και η ̟προβολή των δραστηριοτήτων του ∆ήµου από τα Μ.Μ.Ε. έντυπα και ηλεκτρονικά.

Το αναµενόµενο κόστος υπολογίζεται στα 20.000,00 ευρώ και θα επιβαρύνει τον Κ.Α. 00.6431.0001 «Έξοδα ενηµέρωσης και ̟ροβολής δραστηριοτήτων του ∆ήµου» έτους 2019 και αφορά µεταξύ άλλων:

Υπηρεσίες έντυπης και ηλεκτρονικής ενηµέρωσης, διαφήµισης – µαρκετινγκ, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές υπηρεσίες.

Περισσότερα δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη