"Πάμε Λαμία", το σλόγκαν της τουριστικής προβολής για το 2019


Ο Δήμος Λαμιέων ενέκρινε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2019.

Στόχος του προγράμματος είναι να συνδυάσει με το βέλτιστο τρόπο τα πλεονεκτήματα της περιοχής με την προνομιακή θέση της Λαμίας η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας,  ώστε να προσελκύσει η περιοχή εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό και  να καθιερωθεί ως προορισμός και όχι σαν απλή στάση, μέσα από το σύνθημα «Πάμε Λαμία».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Λαμίας συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

-Δημιουργία έντυπου και ψηφιακού υλικού προβολής του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Λαμιέων, σύντομη περιγραφή και ελκυστική απεικόνιση των κυριότερων τουριστικού ενδιαφέροντος σημείων που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Λαμίας, ώστε μέσω του υλικού αυτού να παρέχεται στον εν δυνάμει επισκέπτη το απαραίτητο ερέθισμα το οποίο θα τον παροτρύνει να τα επισκεφθεί. Η διανομή των ανωτέρω εντύπων θα γίνεται στις αποστολές  που μετέχει ο Δήμος σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και σε κάθε αθλητικό γεγονός, όπως ποδοσφαιρικοί αγώνες α΄ εθνικής με τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας ή σε άλλες αθλητικές εκδηλώσεις.

-Πληροφοριακή σήμανση αξιοθέατων και μνημείων του Δήμου Λαμίας, με την προμήθεια πινακίδων πληροφοριών, ψηφιακού πίνακα στην Πλατεία Λαού και εφαρμογής τουριστικής πληροφόρησης για κινητά τηλέφωνα.

-Διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και εκθέσεων με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό, όπως είναι ο ιαματικός τουρισμός αλλά και ο γαστρονομικός τουρισμός, με στόχο τη διάδοση της ρουμελιώτικης κουζίνας .

www.tornosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη