Επισκέψεις είχε σήμερα Δευτέρα στη Λαμία ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος


          Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου  στο γραφείο του ο Διοικητής της 695 ΑΒΠ Αυλακίου Συνταγματάρχης Δημήτριος Νικολάου καθώς και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  κ.  Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος.

          Ο Σεβασμιώτατος είχε μια εγκάρδια συνομιλία μαζί τους επί διαφόρων θεμάτων και μαζί με την πατρική του ευχή τους ευχήθηκε κάθε ευλογία στο έργο τους.

          Ακολούθως τον Ποιμενάρχη μας κ. Νικόλαο στο γραφείο του επισκέφθηκε ο Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φθιώτιδος Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης. Ο Νέος Διοικητής επισκέφθηκε εθυμοτυπικώς τον Ποιμενάρχη μας προκειμένου να λάβει την πατρική του ευλογία επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων.

          Ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε με πολύ χαρά τον κ. Ράπτη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα με αδιάλειπτη την προστασία του Θεού. Κατά την συνάντηση τους αντάλλαξαν απόψεις επί διαφόρων επίκαιρων θεμάτων και ο Σεβασμιώτατος ως ευλογία του προσέφερε εποικοδομητικά  βιβλία των Εκδόσεων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη