ΟΦΗ - Λαμία: Αρκετά προβλήματα και οι δυο


Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τη Λαμία ο ΟΦΗ ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιακουμάκη που έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Δεν υπολογίζει σε Μπαράλες, Βάντερσον ο Χάβος ενώ επιστρέφουν οι Μπλάζιτς, Πίτι.

Μια κρίσιμη αναμέτρηση δίνουν τη Δευτέρα ΟΦΗ και Λαμία με στόχο και των δυο ομάδων το τρίποντο αφού και οι δυο ομάδες θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν ανάσα στη μάχη που δίνουν για παραμονή.

Οι Κρητικοί θα υποδεχθούν τη Λαμία έχοντας αρκετές απουσίες αφού ο Βέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιαννούλη, Ποτουρίδη, Οικονόμου, Βουό που είναι τραυματίες ενώ εκτός είναι και ο Παπαστεριανός που έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο. Επίσης δεν υπολογίζεται ο Νάστος που είναι τιμωρημένος.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Γιώργο Γιακουμάκης ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Κυριακής λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η 20άδα που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκη και Πέρσον.

ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΑΛΕΣ, ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ Η ΛΑΜΙΑ
Από την άλλη η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με την ομάδα της Φθιώτιδας να ταξιδεύει στο Ηράκλειο χωρίς τους Μπαράλες και Βάντερσον, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους.

Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Μπλάζιτς, Πίτι, με τον πρώτο ωστόσο να μένει πιθανότατα εκτός βασικού σχήματος, καθώς έρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό. Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες ο Καραμάνος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ωστόσο είναι ετοιμοπόλεμος πλέον.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη