Μαστούρ: «Εκπληκτος με τη συμπεριφορά της Λαμίας»!


Τόσο ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός όσο και ο πατέρας του, αρνούνται ότι φέρθηκαν αντιεπαγγελματικά στην ομάδα της Φθιώτιδας 

Η Λαμία κατήγγειλε το συμβόλαιό της με τον Χοακίμ Μαστούρ και καταλογίζει... πολλά στον παίκτη, όμως η πλευρά του ποδοσφαιριστή αρνείται τα πάντα. Ο πατέρας του Αμπντεραχίμ μίλησε στην εφημερίδα Le Matin και ισχυρίστηκε πως η ομάδα τον «πίεσε» να παίζει ενώ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «όταν ο Χοακίμ ζήτησε να κάνει εξετάσεις, το κλαμπ αρνήθηκε να τις πληρώσει. Τελικά αποθεραπεύτηκε στην Ιταλία».

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος αναφέρει ότι«είμαστε όλοι έκπληκτοι από τη συμπεριφορά της ομάδας που ισχυρίζεται ότι εξαφανίστηκα».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη