Γιάννης Στρωματιάς: Κυκλοφοριακό στη Λαμία - Το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται με ευχολόγια......


Το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται με ευχολόγια......

Το 2008, κατά την περίοδο που γίνονταν κάποια έργα και επικρατούσε ένα αλαλούμ γύρω από το κέντρο της πόλης, στο δημοτικό συμβούλιο και στο στάδιο των ανακοινώσεων έκανα την πρόταση να συγκροτηθεί μία επιτροπή υπό τον δήμαρχο Γ. Κοτρωνιά και όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και να καταλήξουν σε μία ριζική και βιώσιμη πρόταση, που θα ψηφίζαμε όλοι στο δημοτικό συμβούλιο.

Συνάντησα τότε και αυτή ταύτη την αντίδραση της τότε παράταξης μου........ από τότε δυστυχώς το θέμα έμεινε ουσιαστικά στο περιθώριο..........

Σήμερα με την έλλειψή στρατηγικής στο θέμα αυτό, την μη επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, με το πρόβλημα της έλλειψής της αστυνόμευσης ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης άλλα και στις συνοικίες, και φυσικά με την έλλειψή πολλές φορές υπευθυνότητας δημοτών μας η κατάσταση έχει ξεφύγει.........

Καθήκον του νέου δημοτικού συμβουλίου που θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο με την αιγίδα του δήμαρχου που θα εκλέγει, είναι να λάβει μέτρα για μία βιώσιμη λύση.

Γιάννης Στρωματιας
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων
Α' αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού της ''Π.ΕΠ.ΛΑ.''

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη