«Καθάρισε» με την παραμονή η Λαμία


Την παραμονή της στην Super League εξασφάλισε, ουσιαστικά, σήμερα (24/02) η Λαμία, με την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 2-1.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το «διπλό» επί του ΟΦΗ, κατάφερε να προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της και, πλέον, μόνο εάν «αυτοκτονήσει» στις εναπομείνασες 8 αγωνιστικές θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Θεσσαλούς, που μόλις στο 10ο λεπτό πήραν προβάδισμα με το διαγώνιο σουτ του Μπέρτου από την ασίστ του Ντέλετιτς.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 21΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Πίτι σε μαρκάρισμα από τον Καρανίκα και αξιοποίησε ο ίδιος.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, ωστόσο, στο 56΄ οι Φθιώτες κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο ματς. Μετά από την εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Ασούμπρε, ο Μπερτόλιο πλάσαρε υποδειγματικά και έδωσε προβάδισμα με 2-1.

Η Λάρισα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74΄, όταν ο Μελίσσας έκανε σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Σικάβκα. Αυτή όμως ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση των «βυσσινί», που έμειναν για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και... μπαίνουν σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

www.naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη