Κύπελλο: Ολυμπιακός Και Λαμία Για Το Τελευταίο «Εισιτήριο»


Ολοκληρώνενται απόψε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ολυμπιακός και Λαμία θα αναμετρηθούν στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου ματς.

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά, απομένει ένα ακόμα εισιτήριο για την τετράδα. Αυτό θα το διεκδικήσουν απόψε Ολυμπιακός και Λαμία στις 19:30-Cosmote Sport1, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 3-3 της Φθιώτιδας.

O Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για την 11αδα, ωστόσο μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα που θεωρείται πιθανή αυτή του Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, που εφόσον αυτό ισχύσει, θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κούτρη, Σισέ, Μιράντα και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα παίξει ως επιτελικός χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μάκης Χάβος από την άλλη, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς έξι βασικούς. Συγκεκριμένα, πέραν των τραυματιών Ελίνι Δημούτσου και Χερόνιμο Μπαράλες, εκτός έμειναν οι Νίκος Μελίσσας, Ντάνιελ Αντέτζο, Πίτι και Φακούντο Μπερτόγλιο.

athina984.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη