Χωρίς Δημούτσο και Μελίσσα η αποστολή της Λαμίας με Ολυμπιακό


Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (06/02), αφήνοντας εκτός τους Δημούτσο και Μελίσσα, όπως και τους τραυματίες Μπλάζιτς και Μπεχαράνο που δεν υπολογίζονται.

Με προπόνηση το πρωί της Τρίτης (05/02) στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Δημούτσο και Μελίσσα για λόγους τακτικής, καθώς και τους τραυματίες Μπεχαράνο και Μπλάζιτς.

Αναλυτικά οι 20 που επέλεξε ο Μακεδόνας τεχνικός: Σαράνοφ, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ασούμπρε, Τσούκαλος, Κωστίκας.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη