Συνελήφθη άτομο για διάπραξη κλοπών στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου


Δείτε την ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας σχετικά με το συμβάν:

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός μετά από διάπραξη κλοπών στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου Φθιώτιδας

Είχε παραβιάσει νωρίτερα το κυλικείο του Σταθμού

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα κλοπών, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, σήμερα (23-02-2019) μεταμεσονύχτιες ώρες στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ενημερώθηκαν για διενέργεια αναζητήσεων στην ανωτέρω περιοχή, όπου εντόπισαν τον 40χρονο να εξέρχεται από τον χώρο του κυλικείου του Σταθμού.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε παραβιάσει την είσοδο του κυλικείου και είχε προβεί στην αφαίρεση μικρού χρηματικού ποσού, πακέτων τσιγάρων, τροφίμων, οινοπνευματωδών ποτών και φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν δίπλωμα οδήγησης και κάρτα ανάληψης μετρητών τραπέζης, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή οικίας της περιοχής.

Τα ανωτέρω προϊόντα κλοπών αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μία ραπτομηχανή, η προέλευση της οποίας διερευνάται.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.