ΟΦΗ - Λαμία: Έβαλε γκολάρα κι έβγαλε... πιστόλια ο Καραμάνος! (pics & vid)


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΕΞΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Ο Τάσος Καραμάνος σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο Ηράκλειο εις βάρος του ΟΦΗ και να πανηγύρισε με πάθος, αναπαριστώντας τον «πιστολέρο» με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του.

Σημαντικό, μα και σπουδαίο. Άξιο χειροκροτήματος κι επιπλέον επιβεβαίωση της καλής του απόδοσης ύστερα από καιρό! Ο Τάσος Καραμάνος είχε καιρό να σκοράρει και κόντρα στον ΟΦΗ τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Στο 57' της αναμέτρησης του Γεντί Κουλέ βγήκε εξαιρετικά στην κόντρα, εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Στρέζου και με τρομερό σκαφτό άνοιξε το σκορ και μαζί τον δρόμο για την άνετη επικράτηση των Φθιωτών (1-3) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Aυτό ήταν το πρώτο του γκολ στη Super League στη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά είχε να βρει δίχτυα από τις 21 Μαρτίου 2016, όταν ως παίκτης του Πανιώνιου σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 15 γκολ σε 119 παιχνίδια, αλλά αυτό με τον ΟΦΗ ήταν μάλλον το ομορφότερο και το πανηγύρισε... δεόντως!

Συγκεκριμένα θύμισε... Μήτρογλου, αναπαριστώντας κινήσεις πυροβολισμών με τα χέρια του, ενώ δεχόταν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθειά του.





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη