Μαστούρ: Ηρθε με... περγαμηνές στη Λαμία αλλά εξαφανίστηκε από τη Super League!


Η μεταγραφή του έκανε πάταγο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν με τον παίκτη να παραμένει άφαντος

Ηταν μία από τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι.  

Η Λαμία απέκτησε τον Μαστούρ, τον Μαροκινό άσο με το παρελθόν στη Μίλαν και η μεταγραφή έκανε αίσθηση στη Super League. Στο ξεκίνημά του μάλιστα μοίρασε υποσχέσεις και όλοι πίστεψαν ότι θα ανεβάσει τον πήχη για την ομάδα της Φθιώτιδας. Ό,τι λάμπει πάντως δεν είναι χρυσός και ο Μαστούρ δεν έπεισε στις πρώτες του επίσημες εμφανίσεις. Μάλιστα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι... άφαντος, δεν επέστρεψε ποτέ στη Λαμία και η διοίκηση της ομάδας ήδη κινήθηκε δικαστικά. 

Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή; Εμφανίστηκε, όχι αυτοπροσώπως στη Λαμία, αλλά με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Le Matin»! Εκεί φιλοξενείται αρχικά η άποψη τόσο του πατέρα, Αμπντεραχίμ, ο οποίος αναφέρει ότι η Λαμία πίεσε τον γιο του να παίξει, ενώ ήταν τραυματίας και χαρακτηριστικά ισχυρίζεται πως «όταν ο Χοακίμ ζήτησε να κάνει εξετάσεις, το κλαμπ αρνήθηκε να τις πληρώσει. 

Τελικά αποθεραπεύτηκε στην Ιταλία». 

Όσο για τον Μαστούρ: «Είμαστε όλοι έκπληκτοι από τη συμπεριφορά της ομάδας που ισχυρίζεται ότι εξαφανίστηκα», είπε. Στη Λαμία πάντως δεν τον περιμένουν, ειδικά από τη στιγμή που από τον Ιανουάριο και μετά η ομάδα διαγράφει εξαιρετική πορεία.

www.metrosport.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη