Χόρεψαν, τίμησαν και έστειλαν μήνυμα νίκης με Λαμία οι οργανωμένοι του ΟΦΗ (Video+ pics)


Σε μια βραδιά με έντονο άρωμα ΟΦΗ οι οργανωμένοι σύνδεσμοι της κρητικής ομάδας έκοψαν την ετήσια πίτα τους το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο "Άνοδος" και παράλληλα τίμησαν τέσσερα πρόσωπα με την δική τους ξεχωριστή παρουσία στην ομάδα. 

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, οι δύο νέοι τεχνικοί των "ασπρόμαυρων" Χαϊμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις και ο α΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σαμαράς.

Σε όλους δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες ενώ στον "Sam" και μια φανέλα με το νούμερο "4" και το όνομα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ αλλά και σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας ενώ υπήρχε ισχυρή παρουσία και του ερασιτέχνη ΟΦΗ με την ομάδα βόλεί να δίνει σύσσωμη το παρών μαζί με παράγοντες του Ερασιτέχνη με επικεφαλής τον πρόερδο Γιάννη Δανδάλη.

Οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ 

Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσαν περίπου 25 οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψαν από την Κύπρο ειδικά για τη χθεσινή βραδιά στα πλαίσια αδελφοποίησης με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ χόρεψαν κρητικούς χορούς και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους φιλάθλους του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία όπου θα το παρακολουθήσουν από κοντά.


www.prismanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη