Ο Σαράνοβ φίλησε τον ξύλινο σταυρό μετά την πρόκριση στο "Καραϊσκάκης" (VIDEO)


Ο Σέρβος γκολκίπερ της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοβ, οδήγησε με τις αποκρούσεις του στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εκπλήρωσε το τάμα του, φιλώντας τον ξύλινο σταυρό που είχε στην εστία του. (VIDEO)
Η Λαμία πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας 1-0 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" χάρη σε γκολ του Τζουάν Τομάς στο 52ο λεπτό. Αν η πρόκριση οφείλεται κατά ήμισυ στον Ισπανό, κατά το άλλο ήμισυ οφείλεται στον Μπόγιαν Σαράνοβ.

Ο Σέρβος γκολκίπερ με τις αποκρούσεις του - κορυφαία εξ αυτών εκείνη στο πέναλτι του Κώστα Φορτούνη στο 85' - κράτησε όρθια την ομάδα της Φθιώτιδας και την οδήγησε στην πρόκριση. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς εκπλήρωσε το τάμα του, φιλώντας τον ξύλινο σταυρό που έφερε στην εστία του. Δείτε το χαρακτηριστικό video:


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη