Μιχαηλίδης: Τεράστια πρόκριση για τη Λαμία απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο


Ο βοηθός του Μάκη Χάβου μιλώντας μετά το ματς έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία της ομάδας του ενώ τόνισε με νόημα πως «όλοι δικαιούνται να κάνουν όνειρα»

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης», στην κάμερα του OTE-tv μίλησε ο βοηθός του Μάκη Χάβου, ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Χάβο).

Και τόνισε: «Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς. Και είναι προφανές πως αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία επειδή επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. 
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Στην ερώτηση για το αν δικαιούνται να κάνουν πλέον όνειρα κατάκτησης του τροπαίου, απάντησε: «Είναι πολύ πρόωρο να μιλάει κανείς για την οποιοδήποτε κατάκτηση. Όλοι μας βέβαια δικαιούμαστε να κάνουμε όνειρα. Αλλά για εμάς πλέον προτεραιότητα έχει ο Λεβαδειακός».

www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη