Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου στο Εφετείο Λαμίας (Video)


Στην προηγούμενη συνεδρίαση ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί σήμερα η απολογία του ειδικού φρουρού Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος θα εξεταστεί τόσο από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής όσο και από τους συνηγόρους υπεράσπισης

Προγραμματισμένη να συνεχιστεί σήμερα το πρωί, στο Εφετείο Λαμίας, είναι η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Επαμεινώνδα Κορκονέα και του Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί σήμερα η απολογία του ειδικού φρουρού Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος θα εξεταστεί τόσο από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής όσο και από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της ΕΡΤ, στην επόμενη συνεδρίαση θα γίνουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, των συνηγόρων υπεράσπισης καθώς και η πρόταση του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Γενάρη είχε απολογηθεί ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, που είχε δηλώσει ότι "θα ήθελε να μπορούσε να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων", ενώ παράλληλα έχει ολοκληρωθεί η εξέτασή του από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Σημειώνεται ότι ο Επ. Κορκονέας με βάση την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού της Αμφισσας είχε κριθεί πρωτοδίκως ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο, και μάλιστα κατά αυστηρότερη μετατροπή του κατηγορητηρίου που του απέδιδε ενδεχόμενο δόλο, χωρίς μάλιστα να του αναγνωρισθεί ούτε ένα ελαφρυντικό.


www.avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη