Α.Ο. Λαμίας - ΠΑΟΚ 0-3


Το τελευταίο δύσκολο εμπόδιο για την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στη Volleyleague γυναικών πέρασε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 3-0 σετ της Λαμίας, ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση και την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ θα σφραγίσει και τυπικά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Η Λαμία που είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν κατάφερε να κόψει την πορεία του ΠΑΟΚ προς το όνειρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε διά περιπάτου από την πόλη της Στερεάς Ελλάδας και το Σάββατο το κλειστό της Μίκρας θα είναι κατάμεστο για να γιορτάσουν οι οπαδοί του «δικεφάλου» την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ.

Μία άνοδο που επιτυγχάνεται με την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και μόλις μία ήττα, από την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ΠΑΟΚ χτίστηκε το καλοκαίρι με μόνο στόχο την άνοδο στα κορυφαία σαλόνια και πλέον μπορεί να κοιτάξει την επόμενη μέρα που έχει στο μενού την καθιέρωση στην κορυφαία κατηγορία. 

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 58 βάθμους, όσους και ο Παναθηναϊκός με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να υπερέχει στην ισοβαθμία μετά τις δύο νίκες που σημείωσε κόντρα στην ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη. Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη ΧΑΝΘ που είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και ο Παναθηναϊκός κοντράρεται εκτός έδρας με τη Λαμία.

Όσον αφορά το δεύτερο εισιτηριο για τη volleyleague γυναικών θα κριθεί σε αγώνες μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2-5. Αυτές είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η Λαμία και ο ΖΑΟΝ με τις «πράσινες» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. 

Τα σετ 0-3 (21-25, 23-25, 21-25)

Η 22η και τελευταία αγωνιστική
Παναθηναϊκός - Λαμία
ΦΟ Βριλησσίων - ΓΑΣ Μεσσαράς
Ηρακλής Κηφισιάς - Αιγάλεω
Πανιώνιος - ΑΕΚ
Άρτεμις Κορυδαλλού - ΖΑΟΝ 
ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ

Η βαθμολογία


www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη