Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα 1-1


Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Η Λαμία έχοντας την κυριαρχία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε και προηγήθηκε στο σκορ στο 56΄ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Καραμάνου. Όμως από μια στημένη φάση τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, τα Γιάννενα ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κάστρο για το τελικό 1-1.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (46′ Βασιλαντωνόπουλος) , Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Πίτι (68′ Μπλάζιτς), Δημούτσος (82′ Τομάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Σκόνδρας (61′ Γιάκος), Κάστρο, Βιδάλ (60′ Αποστολόπουλος), Μάνος (66′ Λεό), Πάντελιτς, Κάργας.






Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη