Κ19: ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ 2-1


Στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών K19 της Super League, η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την αντίστοιχη της ΑΕΛ της οποίας και επικράτησε με σκορ 2-1.

Σ’ ένα ωραίο παιχνίδι με ρυθμό, η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου προηγήθηκε με γκολ του Βλαχομήτρου στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ζαχαράκη να ισοφαρίζει στο 52΄, αλλά ο Δημητρίου με δυνατό σουτ στο 92΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρλός με βοηθούς τους Μπύρο και Κατσαρό, όλοι του Συνδέσμου Ευρυτανίας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Μητσόπουλος, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Στεφανής (83΄ Ταγκαλάκης), Καραγιάννης Χ, Κασάπας (55΄ Καραγιάννης Η.), Καρβέλης (60΄ Νικολόπουλος), Βλαχομήτρος, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου.

Κ19 ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Μισυρλής, Δημητρακούδης, Μαλακός, Τάρτας, Mawshi, Μπάμης, Καμπέρης (54΄ Χαλάτσης), Δακτυλας, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης (71΄ Βαφειάδης), Mitchell (46΄ Πινάκας).











www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη