Το νέο καινοτόμο εκπαιδευτικό κέντρο επαναχρησιμοποίησης πλαστικού στις Ράχες την Κυριακή 7 Απριλίου


Εσύ ξέρεις τι είναι το ReMake Plastic Lab;

Το νέο καινοτόμο εκπαιδευτικό κέντρο επαναχρησιμοποίησης πλαστικού στις Ράχες!

Είναι γεγονός ότι οι μικρές μας συνήθειες, όπως το πλαστικό μπουκαλάκι νερό, ο take away καφές, το καλαμάκι, οι πλαστικές σακούλες, κλπ, έχουν ως αποτέλεσμα όλος αυτός ο τεράστιος όγκος σκουπιδιών να καταλήγουν στοιβαγμένα στους υπεργεμάτους ΧΥΤΑ ή στις πανέμορφες θάλασσες που κολυμπάμε.

Η εθελοντική ομάδα Wheeling2Help σε συνεργασία με Plastikourgeio Shop & Lab και το LUDD Makerspace ξεκινούν ένα τρομερά καινοτόμο και ελπιδοφόρο εγχείρημα: τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού κέντρου επαναχρησιμοποίησης πλαστικού, όπου μαθητές, φοιτητές, ομάδες, σύλλογοι, σωματεία, φορείς, εταιρείες, και ο καθένας μας, θα μπορεί να φέρνει τα πλαστικά του και μέσα από μια αρκετά απλή διαδικασία, αυτό θα μετατρέπεται σε ένα νέο προϊόν χρήσιμο για την κοινωνία!

Τα εγκαίνια του ReMake Plastic Lab θα γίνουν την Κυριακή 7 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο «NISI Πολυχώρος» και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε και να μάθετε περισσότερα.

www.facebook.com/events/837741669898539/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη