Λαμία: Οι επισκέψεις του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαου



               Εθιμοτυπική επίσκεψη από το Νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Παληό δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στο Γραφείο του.

                Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Νέο Διοικητή ο οποίος κατάγεται από τη Λαμία και του ευχήθηκε από καρδίας καλή δύναμη εις το έργο του με αδιάλειπτο την προστασία του Θεού.

               Ακολούθως τον Ποιμενάρχη μας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας ο οποίος υπέβαλλε τα σέβη του και εζήτησε από τον Σεβασμιώτατο την Αρχιερατική του ευχή δια την υποψηφιότητά του και πάλι στον Δήμο Δομοκού στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές .

     Τέλος τον Ποιμενάρχη μας επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς, ευρισκόμενος εις την πόλη της Λαμίας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες τους, υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.

      Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα και κατά την διάρκεια της οποίας  συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα και υπήρξε μία ανταλλαγή απόψεων.

      Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε όλους τους  επισκέπτες δια  την τιμή της επισκέψεώς τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία με αδιάλειπτο την Προστασία της Παναγίας εις  την ζωή και το έργο τους.

          Τέλος μαζί με την πατρική του ευχή σε όλους διένειμε διάφορες πνευματικές ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως μας.





www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη