Ευθύμιος Καραΐσκος: Η Λαμία πρέπει να γίνει προορισμός και όχι απλώς στάση...


Η αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη μας, η εκτροπή τουριστικού ρεύματος είτε σαν αφετηρία είτε σαν στάση και η δημιουργία προϋποθέσεων για εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθέσεις έτσι ώστε να αυξηθούν οι διανυκτερεύσεις στην περιοχή για να αξιοποιηθούν τα τουριστικά καταλύματα, είναι μόνο μερικές από τις δράσεις στις οποίες συμφωνήσαμε κατά τη συνάντησή μας με την ένωση ξενοδόχων της πόλης μας σε μια πραγματικά εποικοδομητική συνάντηση που είχα μαζί τους.

Μια πόλη που ήταν, είναι και θα είναι φιλόξενη.

Φορέας τουριστικής ανάπτυξης, πεζοδρομήσεις, εξυγίανση του κυκλοφοριακού, ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνεδριακός και ιαματικός τουρισμός είναι μόνο κάποια από τα ζητήματα που μας απασχολούν και που καλούμαστε από την επόμενη μέρα κιόλας να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Λαμία πρέπει να γίνει προορισμός και όχι απλώς στάση... Δεν είναι απλώς ένα προεκλογικό σύνθημα αλλά ένας πρωταρχικός στόχος που θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γίνει πραγματικότητα.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους της πόλης μας για τον ζωντανό γόνιμο και δημιουργικό διάλογο έτσι ώστε να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ενός ρεαλιστικού σχεδίου. Βήματα απλά και συγχρόνως αποτελεσματικά που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εισόδημα και απασχόληση αξιοποιώντας όλες τις υφιστάμενες υποδομές.





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη