Ευθύμιος Καραΐσκος: Ο Δήμος δεν θα έχει ρόλο παρατηρητή, αλλά θα παρεμβαίνει δραστικά και θα υποστηρίζει αποτελεσματικά το έργο της Αστυνομίας


Σήμερα επισκεφθήκαμε την Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και συζητήσαμε για το μείζον θέμα της ασφάλειας, τόσο για τη πόλη, όσο και για τα χωριά της Λαμίας.

Η ασφάλεια είναι θεμελιώδες δικαίωμα κάθε πολίτη. Στόχος μας είναι να διώξουμε τον φόβο από την πόλη. Για να γίνει αυτό οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να έχουμε στενή και αποτελεσματική συνεργασία με την Αστυνομία και κυρίως να αλλάξουμε ως Δήμος στάση και νοοτροπία , απέναντι στο ζήτημα της ασφάλειας. Η εγκληματικότητα ανθεί εκεί που υπάρχει εγκατάλειψη.

Η καθαριότητα, ο φωτισμός, η συντήρηση και η φύλαξη των υποδομών του Δήμου συνδέονται άμεσα με αυτό το ζήτημα. Χρειάζεται επομένως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, στο οποίο ο Δήμος δεν θα έχει ρόλο παρατηρητή, αλλά θα παρεμβαίνει δραστικά και θα υποστηρίζει αποτελεσματικά το έργο της Αστυνομίας.








Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη