Ο Σύλλογος «Τραχίνα» καθαρίζει τις Θερμοπύλες!


Ο Σύλλογος  δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», πιστός στο ραντεβού του , όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , τη Δευτέρα, 1η Απριλίου  θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού Let’s Do It Greece .

Ο Σύλλογός μας, στα πλαίσια της «υιοθεσίας» του ιστορικού χώρου, του Μνημείου του Λεωνίδα, των Θερμοπυλών, κάνει συχνές επισκέψεις κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς , αλλά συμμετέχει ενεργά και την εβδομάδα,  που  εκατοντάδες χιλιάδες  εθελοντές , συντονίζονται , με μοναδικό σκοπό, τη διάδοση της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα , σε όλους τους φίλους του συλλόγου, σε συλλόγους η ομάδες πολιτών που θέλουν να βοηθήσουν στη διάδοση του εθελοντισμού, για κοινή εξόρμηση, επικοινωνώντας , στο e-mail  : anopaia.trahina@gmail.com , η στο τηλέφωνο, 6937378138, έτσι ώστε ο συντονισμός, να γίνει από κοινού.

Ραντεβού λοιπόν, τη Δευτέρα, 1η Απριλίου  και ώρα 15:30, το απόγευμα, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ( μπροστά στο αεροπλάνο ) για να πάμε όλοι μαζί.

trahina-runners.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη