Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού


Με Μάγια Αγγέλου το μήνυμα του Γιάννη Σαρακιώτη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού»

Στην ανάγκη διαφύλαξης των πανανθρώπινων αξιών της ισότητας, της δημοκρατίας και του αλληλοσεβασμού στάθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης στο μήνυμά του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Εν έτει 2019, η προτεραιότητα εδραίωσης των πανανθρώπινων αξιών της ισότητας, της δημοκρατίας και του αλληλοσεβασμού παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ. Σήμερα που το ευρωπαϊκό εγχείρημα συγκλονίζεται από την ανησυχητική άνοδο της ακροδεξιάς, της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού,
θυμόμαστε όλοι τα λόγια της Μάγια Αγγέλου, Αμερικανίδας ποιήτριας και ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των πολιτών: «Θα πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι η διαφορετικότητα κεντάει ένα πλούσιο χαλί, και πρέπει να καταλάβουμε πως όλοι οι κόμποι του χαλιού έχουν ισότιμη αξία, ανεξάρτητα από το χρώμα τους». Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού συμβολίζει ό,τι έχουμε ονειρευτεί για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη