Επίσκεψη του Δημήτρη Αναγνωστάκη σε Υπηρεσίες και Φορείς στη Λαμία


Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019 Υπηρεσίες και Φορείς στη Λαμία. Επίσκεψη του Δημήτρη Αναγνωστάκη σε Υπηρεσίες και Φορείς στη Λαμία.

Ποιο συγκεκριμένα o Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, τα γραφεία Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, το υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, την Δ.Ο.Υ. Λαμίας, την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Λαμίας και το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Λαμίας.

Το απόγευμα συναντήθηκε με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’βάθμιας Εκπαίδευσης και με τον Σύλλογο Παλαιών Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού. Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Στυλίδα, συνομιλώντας με τους κατοίκους σε καφέ στην πλατεία Στυλίδας.

www.eviaportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη