Χάβος: «Είμαι στεναχωρημένος»


Ο κόουτς της Λαμίας εξήγησε μετά το σημερινό ματς γιατί αισθάνεται «σκασμένος» από τη σημερινή εικόνα της ομάδας του 

Στο φινάλε ισοφαρίστηκε σήμερα η Λαμία από τον ΠΑΣ και ο Μάκης Χάβος έδειξε...σκασμένος.  «Ξέροντας όλη την εβδομάδα ότι ο αντίπαλος παίζει με 3-5-2, δουλέψαμε από τα πλάγια για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος με τα δύο φορ που παίζει, πάει σε άμεσες επιθέσεις και θα είναι δύσκολο. Παρόλο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, είμαι στενοχωρημένος γιατί δεν κάναμε πράξη τίποτα από αυτά. Ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα και στις μονομαχίες έμπαινε πιο δυνατά», είπε αρχικά. 

Και συνέχισε. «Μπορούσε ο ΠΑΣ Γιαννινα να έχει προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με μία κεφαλιά που απέκρουσε ο Σαράνοφ. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, πήγαμε από τα πλάγια και έτσι μπήκε και το γκολ. Λογικό ήταν στη συνέχεια να μας πιέσει ο αντίπαλος, αλλά δεν κινδυνέψαμε. Με πειράζει και με ενοχλεί να τρώμε γκολ από στατική φάση στο 86′. Το να χάσεις μία κεφαλιά γίνεται. Με πειράζει, όμως, πολύ να πηδάει ο αντίπαλος μόνος του. Είναι ανεπίτρεπτο. Λυπάμαι και στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος βλέποντας την προσπάθεια φώναζε 'Λαμιάρα ομαδάρα'. Και από μία αδράνεια ίσως έφυγε και στενοχωρημένος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έχουμε δύσκολη δουλειά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και από την προσωπικότητα που έβγαλαν κάποιοι παίκτες όταν έπρεπε».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη