Ευχαριστίες για τον Οίκο Ευγηρίας (Ίδρυμα Πετρή) στη Στυλίδα


         Σεβασμιώτατε, με την επιστολή αυτή θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την φιλοξενία του πατρός μου, στον υπό την σκέπη σας οίκο ευγηρίας Στυλίδος (Ίδρυμα Πετρή), όπου έτυχε της άριστης φροντίδος όλου του προσωπικού, επί τετραετίας περίπου έως την 11-01-2019 που απεβίωσε.

          Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κ. Καπούλα Χρήστο για την ευγένεια, την υπομονή και τον φιλικό τρόπο που εφρόντιζε τον πατέρα μου, τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, υπερβάλλοντας τον εαυτό του και τις υπηρεσίες που προσέφερε ακοπίαστα, πέραν των καθηκόντων του σε αρκετές περιπτώσεις που δεν είχα την δυνατότητα, λόγω της απουσίας μου να διεκπεραιώσω ο ίδιος,  χωρίς ποτέ να δυσανασχετήσει.

          Τέλος σας υπόσχομαι ότι θα διατηρήσω τις καλές μου σχέσεις με το εν λόγο ίδρυμα, του οποίου θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.

Μετά απείρου σεβασμού

Γαλαξειδιώτης Κωνσταντίνος

Πλοίαρχος Λ. Σ. ε.α

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη