Κληρώνει σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδας για τον ΠΑΣ Λαμία


ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία θα μπουν στις 12 το μεσημέρι στην κληρωτίδα της ΕΠΟ για την ημιτελική φάση.

Η ώρα της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε.

Στις 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ, οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τον αντίπαλο τους στον δρόμο προς τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου και όχι στις 18, έπειτα από απόφαση που πήρε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Παράλληλα, θα γίνει και η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν τον Απρίλιο και συγκεκριμένα, το διήμερο 3-4/4 η πρώτη αγωνιστική και 24-25/4 οι αγώνες ρεβάνς.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φτάνουν μέχρι την ημιτελική φάση. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε φτάσει στα ημιτελικά την περίοδο 2012-13 όπου είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και είχε φτάσει στον τελικό όπου όμως, έχασε από τον Ολυμπιακό.

Η Λαμία τέλος, φτάνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1971—72 όπου αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική  και σε νοκ άουτ αγώνα στα ημιτελικά είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και είχε αποκλειστεί από τον τελικό.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη