Λαμία: Μένει και του χρόνου ο Καραμάνος


Στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του και του χρόνου ο Έλληνας επιθετικός

Ο Τάσος Καραμάνος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ανακοινώθηκε από τη Λαμία, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 180.000 ευρώ.

Ο 28χρονος επιθετικός αποτελεί τη φετινή σεζόν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Λαμίας, αφού ο Χακίμ Μαστούρ δεν εξάντλησε το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους».

Στη συμφωνία, βέβαια, ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπεται να επανεξετάσουν την συνεργασία τους. Πάντως, ο Καραμάνος δύσκολα θα αποχωρήσει. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και έχει δεθεί με τους συμπαίκτες του.

Ως εκ τούτου, όπως, όλα δείχνουν, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, όντας μάλιστα και πάλι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Ο μόνος που μπορεί να τον ξεπεράσει σε απολαβές είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο υπό προϋποθέσεις.

www.fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη