Για… 100άρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός


Ρεβάνς θέλει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός στη Λαμία, με τους Πειραιώτες να θέλουν να φτάσουν στην 9η νίκη και τριψήφιο αριθμό γκολ τη φετινή σεζόν. 

Τα κίνητρα δεν λείπουν για τον Ολυμπιακό. 

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λαμία, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), και θέλουν να πετύχουν την 9η νίκη τους και παράλληλα να πάρουν ρεβάνς για την αποκλεισμό τους από το Κύπελλο. 

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ των 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή το κοντέρ γράφει 98 τέρματα μοιάζει δύσκολο να μην επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. 


Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές με φόντο την επόμενη σεζόν. 

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λοντίγκιν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ανδρούτσο, Παπαδόπουλο, σισέ και Τσιμίκα. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και Καμαρά, με τον Μασούρα και τον Ντίας στα πλάγια. Ο Σολδάνο θα αγωνιστεί πίσω από τον Χασάν. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Μεριά, Μιράντα, Βούκοβιτς, Νάτχο, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο. Εκτός είναι ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ομάρ, ο Τοροσίδης και ο Μπουχαλάκης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη