Έσπερος - Στρατώνι 74-64


 ‘’ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΜΕ (74-64).ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ’’.

Την Κυριακή 21-04-2019, διεξήχθη στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –  ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
 Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν, (11-19),(26-37),(54-56)και τελικό (74-64).

Η ομάδα μας, ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ήξερε ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα  για μας ,εκτός της νίκης. Λογικά είχε λίγο παραπάνω άγχος από το κανονικό. 

Όμως ήμασταν ψυχολογικά και αγωνιστικά προετοιμασμένοι, να δηλώσουμε παρόντες στην προσπάθεια για την καθιέρωσή μας, στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ουσιαστικά δεν κερδίσαμε αγωνιστικά μόνον, την πολύ καλή ομάδα του ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ, αλλά κερδίσαμε και τον παράγοντα άγχος του παιχνιδιού.

Απομένουν τρείς (3) αγωνιστικές  για την λήξη του πρωταθλήματος και έχουμε περισσότερο από 80% πιθανότητες ,να καθιερωθούμε στην Β΄Εθνική.

Πλέον και η βαθμολογική μας θέση και η αγωνιστική τύχη, είναι αποκλειστικά στα χέρια μας και  δικό μας προνόμιο.

Για την ιστορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού ,για να καταδείξουμε το θέλω των παικτών μας και του προπονητικού επιτελείου, θα παραθέσουμε το εξής στατιστικό κατά την εξέλιξη του σαρανταλέπτου.
Μέχρι το είκοσι πέντε λεπτό το παιχνίδι, είχε αρνητική εξέλιξη για την ομάδα μας με το σκόρ (26-43),δηλαδή στο μείον (-17). Κάπου εκεί ΟΛΟΙ οι παίκτες μας, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να καταθέσουν την ψυχή τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα υπόλοιπα δέκαπέντε λεπτά που απέμειναν για την λήξη του παιχνιδιού, το σκόρ να διαμορφωθεί με ένα επί μέρους (48-21) και τελικά να έρθει  εύκολα η νίκη με (74-64).
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθεια μέχρι σήμερα, συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους πολυπληθείς υγιείς φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν με την παρουσία τους και δίνουν επιπλέον ενέργεια στους αγωνιζόμενους αθλητές μας.

Τέλος εν όψει των αγίων ημερών που έρχονται ,να ευχηθούμε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Καλή μας αγωνιστική συνέχεια, το ραντεβού απολογισμού πλησιάζει.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη