Τι ψάχνει ο Ολυμπιακός στη Λαμία


Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την προτελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού στη σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δε φεύγει… χιλιοστό από το δρόμο τον οποίο χάραξε ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ακόμη και τώρα που το πρωτάθλημα θα κριθεί μαθηματικά, ο ίδιος συνεχίζει να προσεγγίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με σοβαρότητα, κρατώντας τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση.

Χαρακτηριστικά είναι όσα μας είπε την Παρασκευή, όταν του ζητήσαμε να μας πει με πιο τρόπο προετοιμάζει τους παίκτες του για το ματς με τη Λαμία της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος: «Με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πολλή δουλειά. Σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Αυτή η φανέλα ορίζει δέσμευση και πρέπει κάθε στιγμή να ανταποκρινόμαστε».
Remaining Time -0:13
Fullscreen
Mute

Τέτοια νοοτροπία αρμόζει σε μία ομάδα μεγάλων απαιτήσεων. Ακόμη και όταν έχει βγει εκτός στόχων. Μονάχα έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις προκειμένου στην επόμενη σεζόν να διεκδικηθούν με περισσότερες πιθανότητες οι εγχώριοι τίτλοι. Δίχως άλλο, ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Μαρτίνς με τους παίκτες του μοιάζει να είναι ο σωστός ώστε να ξαναμπεί ο Ολυμπιακός σε τροχιά πρωταθλητισμού,

Τώρα, στη Φθιώτιδα δε θα έχει τα δύο δεξιά μπακ, τον τιμωρημένο Ελαμπντελαουί και τον Τοροσίδη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Ο τελευταίος είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της 5ης Μαΐου με την ΑΕΛ στο θεσσαλικό κάμπο. Αν καταφέρει και αγωνιστεί, θα χαμογελάσει και ο Άγγελος Αναστασιάδης, αφού θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα ματς της Εθνικής ομάδας τον Ιούνιο στην Αθήνα, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο πολυθεσίτης Θανάσης Ανδρούτσος αναμένεται να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα «σπλάχνα» των «ερυθρόλευκων» και ο οποίος κατά την ταπεινή μας άποψη έχει να δώσει στο μέλλον στον Ολυμπιακό, εφόσον αξιοποιηθεί κατάλληλα, βρίσκοντας δηλαδή συγκεκριμένη θέση στην ενδεκάδα, αφού... μόνο ως στόπερ και τερματοφύλακας δεν έχει παίξει έως τώρα.

Πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν επίσης ο Λοντίγκιν στη θέση του Σα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ο Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης και ο Ζιλ Ντίας σε ρόλο εξτρέμ.  

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη